Spring til indhold

Gamba´s Playground

Hjemmesiden her indeholder primært nogle af de DIY (Do It Yourself) projekter jeg får “snittet” sammen i mit værksted. Alt lige fra modelhobby, paragliding, liggecykler og andre tosserier.


SENESTE PROJEKT

Renovering af 13 fods jolle

I foråret 2021 fik jeg fingrene i en lille 13 fods jolle. Jeg hentede den i Jylland og gav 2.000.- for den. Først skulle jeg dog lige anskaffe mig en bådtrailer og endt med at købe en ny.

recumbent bike

Byggeprojekt Liggecykel

Liggecykel (recumbent bike) projekt med udgangspunkt i en billig brugt mountainbike fra DBA. Desværre ligger tyngdepunktet for højt. Siddehøjden er 64 cm. og gør kørslen noget anstrengende.


Strandsejler

Strandsejler projekt

Dette er et strandsejler projekt jeg startede i efteråret 2016. Strandsejlkeren bygger på en traditionel Kite Buggy og en surf rig. Den mest kendte og anvendte strandsejler model i Danmark hedder Blokart. Den koster fra ca. 16.000.- og op efter alt efter valg af udstyr.

Drivhus

Automatisk vandingsanlæg til drivhus

I 2016 fik vi bygget et vægdrivhus i baghaven. Et sådan kræver dog at planterne og grøntsagerne bliver vandet hver dag… også når vi er på ferie. Jeg satte mig derfor for at bygge et automatisk vandingsanlæg. Efter som at jeg allerede har en stor 300 litters regnvandsbeholder, gav det selvklart mening at integrere denne i projektet.