Projekter

 • Renovering af 13 fods jolle
  Tekst mangler Tekst mangler Tekst mangler
 • Liggecykel
  Projekt tager udgangspunkt i en brugt mountainbike. Liggecykel (recumbent bike) projekt med udgangspunkt i en billig brugt mountainbike fra DBA. Desværre ligger tyngdepunktet for højt. Siddehøjden er 64 cm. og gør kørslen noget anstrengende. Planen er at jeg vil lavet et nyt stel. Her vil jeg tage udgangspunkt i et… Læs mere »Liggecykel
 • Automatisk vandingsanlæg til drivhus
  I 2016 byggede jeg et vægdrivhus i baghaven. Et sådan kræver dog at planterne og grøntsagerne bliver vandet hver dag hvilket især kan være en udfordring når man skal på ferie. Jeg satte mig derfor for at bygge et automatisk vandingsanlæg. Efter som at jeg allerede har en stor 300… Læs mere »Automatisk vandingsanlæg til drivhus
 • Strandsejler
  Her er hvad du skal bruge af materialer: 1 stk. Kite Buggy De viste tegninger bygger på en Peter Lynn ST buggy. 1 stk. windsurfer rig Et passende sejl vil ligge på 4,5 til 5,5 m2 alt efter din vægt og hvilken vind du “kører” i. 21 mm. rustfrit rør… Læs mere »Strandsejler